E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

24 iulie 2012

NU merg la vot


Nu vreau să fac un post electoral, nu vreau să iau partea niciunui partid sau om politic, doar sunt uimită de oamenii pe care îi credeam ceva mai inteligenți. Nu înțeleg când au avut timp să își spele creierul și să lase la gunoi bagajul dobândit și să adune de pe drumuri ultimele resturi.

Eu pe 29 iulie, o să stau acasă și o sa fac prăjituri de fericire că NU mă duc la vot. Nu am de ce să mă duc. Pentru niște idioți și să susțin o procedură ilegală? M-am săturat de toți păcălicii experți în politică, de oameni care nu se țin de cuvânt, de bețivi adormiți și de dinozaurii cârpaci. 

Mă deranjează că toți absolvenții de facultăți obscure își dau cu părerea despre economie, dar când îi întrebi ce e aia creștere economică îmi spun că a crescut prețul la apartamente.

NU mă duc la vot pentru nu mi-a plăcut abordarea problemelor, noi suntem întotdeauna mai deștepți decât restul lumii și ne permitem să nu respectăm regulile europene. 

NU merg la vot pentru că nu vreau să devină o obișnuință și toți papagalii să poată invoca tot felul de probleme și să ajungem în situația asta și în viitor. Asta ar însemna că sunt de perfect de acord cu schimbarea regulilor în timpul jocului. 

3 comentarii:

  1. Atata circ pentru nimic, nu ne vom reveni niciodata, dar ai dreptate

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te mai vizitasem cam de mult timp desi te aveam in blogroll. Postul asta imi ofera o dovada destul de buna ca trebuie sa te si scot de acolo daca ma gandesc la pactul facut cu mine insami sa nu mai tolerez sub nici o forma persoanele care nu gandesc, chiar si alea care desi gandesc iau lucrurile la prima mana si tot acolo ajung.

    Daca tu atat ai inteles din votul de pe 29(care nici macar n-a fost un vot in care trebuia sa alegi pe cineva, trebuia sa alegi daca esti multumita sau nu de Basescu si slava Curtii Constitutionale care a decis ce a decis, cine a stat acasa e deasemenea trecut in dreptul alora care il iubesc pe bravul carmaci) cred ca suntem din ce in ce mai sortiti pieirii. Spor la prajituri, fursecuri si biscuiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, mai pune mana si citeste si baga ceva in capul ala. Ai grija la jigniri.

      Ștergere