E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

24 aprilie 2012

De la căldură îți pică ... nasul

Vă bucurați că vine căldura! Da, și eu, chiar de două ori! O dată că e cald și scap de hainele în plus și mai ales că o să simt iar parfumuri diverse. Aceeași problemă o am în fiecare an: în orice mijloc de transport pute!

Din păcate nu putem să dăm vina pe RATB, Metrorex sau pe firmele cu autocare și microbuze, sau pe oamenii care se ocupă de ele, ci trebuie să dăm vina pe cei de lângă noi. Nu pot să înțeleg de ce e greu dimineața să te speli îaninte să pleci la muncă! Vrei să faci economie la apă, la săpun, vrei să vină factura la întreținere mai mică? Nu te costă mult dacă folosești măcar 3 litru de apă pe zi doar pentru a te spăla, iar un săpun costă între 1 leu și 5 lei.

Să stiți că nu vă îmbolnăviți dacă vă spălați, nu vă ies bube de la săpun, nu vi se subțiază pielea, nu o să mirosiți mai urât de atât, nu se dă apometrul peste cap, nu vă dă afară din bloc și nu vă arestează nimeni! Apa și săpunul nu sunt interzise!

Ar trebui să facem o campanie și pro spălat! Sau să facem un fel de băi comune prin zonele aglomerate unde cei care vor să economisească acasă, aici să poată folosi apa și săpunul cu încredere contra unei sume infime. 

Oare dacă am arăta cu degetul pe cei de lângă de noi care miros de-ți mută nasul și i-am exclude, s-ar spăla? Nu de alta, dar m-am săturat să mi se facă rău la prima oră din zi în drum spre muncă sau atunci când mă întorc. Oare ei nu se simt?

2 comentarii:

  1. Imi place aia cu "3 litru" :))

    Nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca toata vara voi calatori cu metroul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dar daca racesti? exista riscuri mari asociate cu spalarea!
    Sincer mi-e mila de voi, eu ajunsesem sa merg 45 de minute pe jos numai sa evit inghesuiala din autobuze. Acum tot pe jos merg, dar de placere nu pentru ca as fi nevoita :D
    Voiam sa te invit la concursul meu aniversar, daca ai timp sa scrii un articol pentru mine m-as bucura foarte mult: http://kadiasfood.wordpress.com/2012/04/20/concurs-aniversar-2-ani-de-blog/

    RăspundețiȘtergere