E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

5 ianuarie 2012

Numaratoarea incepe

Numaratoarea ar fi trebuit sa inceapa de la 1, de la mine se pare ca incepe de la 5, care nu mai are mult si se face 6. Va zic si eu cunoscutul La Multi Ani si sa incepeti anul cu bine si sa il continuati la fel de bine!

Nu stau sa va fac bilant de sfarsit de an, sa insir toate cele vrute si nevrute, ci doar va spun ca la sfarsitul anului imi doream sa nu mai am parte de oameni prosti in frumosul 2012. Si cum de ce iti este frica nu scapi sau scapi mai greu: oamenii prosti nu or sa dispara ca mi-am pus eu dorinta. Poate daca imi luam vasc si il atarnam prin casa se indeplinea. 

Nu mor caii cand vor cainii- asta ar descrie cel mai bine genul de oameni care cred ca sunt un fel de soare, in jurul caruia, noi, planetele ne invartim ametite pentru ca altfel nu am putea trai. Nu! Soarele o sa fie pe cer si daca voi nu ajungeti la rasarit, o sa ploua chiar daca nu aveti umbrela, iar albinele tot la flori o sa traga chiar daca voi credeti ca mirositi mai bine.

Cum poti sa ii explici unuia cu mintea odihnita ca nu are nici o treaba cu aerul pe care il respira in jurul tau si spatiul pe care vrea sa ti-l ia? E ca si cum ai invata un peste sa vorbeasca sau o vaca sa stea picior peste picior!

Ce am invatat este ca nu trebuie sa mai plec urechea la toate cele si ca asta este cauza durerilor de stomac! De ce nu as sta eu linistita! Cainii latra, ursul merge! 

La buna recitire! 

8 comentarii:

  1. Credeti ca mie imi pasa ca Gigel de la 2 (care habar nu am daca exista:D) nu are trafic pe blog? Nu, si nici nu-mi va pasa vreodata. Imi pasa de mine, de cei de langa mine, imi pasa de cei din jur care chiar au nevoie de ajutor, imi pasa sa-mi fie mie bine in tot ceea ce fac si sa fiu multumit de realizari. Ma rog la sanatate si noroc pentru toata lumea, restu va descurcati ca sunteti mari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello la toata lumea! Nu e vb ca imi pasa de unul si de altul, dar sunt cativa insi de care te lovesti zilnic, fie ca vrei, fie ca nu! Si trebuie suportati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci frumos si La Multi Ani la toata lumea! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioana, a zis Margaret Albright o chestie faina la un moment dat: "In iad exista un loc special destinat femeilor care nu se ajuta intre ele."
    Stai linistita, fiecare isi gaseste nashul la un moment dat. E doar o chestiune de timp.
    Pana una alta, noi sa fim sanatoase si recunoscatoare ca ne avem unele pe altele :). O sa apara si soarele intr-o zi, cred ca nu mai e mult pana atunci. Te pup! O anonima :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine zis! O anonima, tare mult as vrea sa stiu cine esti! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ooooooo, oare cin' sa fie, cin' sa fie? :))))))

    RăspundețiȘtergere