E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

21 decembrie 2011

83 de lei

Raspunsul la intrebarea de saptamana trecuta, intrebare care v-am dat-o ca leapsa o puteti afla aici: 83 de lei! O campanie care vrea sa ajute copiii din centrul de plasament din Urziceni si nu numai! 

Dati de veste! 

2 comentarii:

  1. Mie mi-a placut f mult intrebarea acestei lepse cand am vazut-o semnalata pe blogul Andreei Iulia Toma, si am raspuns pe blogul ei ce as putea eu face cu echivalentul a 149 coroane norvegiene, desi, desigur, la vremea aceea, nu stiam ca era vorba de vreo actiune posibil caritabila. Din pacate am ales sa cheltuiesc deja acele 149 de coroane pe un nr. al revistei Vanity Fair plus un pachet de guma de mestecat, plus ca zilele astea trebuie sa-mi platesc prima chirie pt noul meu apartament din districtul echivalent Wall Street al orasului meu norvegian, unde am ales sa ma mut, (chirie care nu mai e acum subventionata de nimeni cum a fost partial, de catre angajator, in primul meu an aici), si despre a carei suma medie am povestit tot pe blogul AIT cu aceeasi ocazie, plus am cheltuit echivalentul a de 2 ori inzecit al sumei respective chiar ieri pe niste alcool, cateva bucatele de dimensiuni amuse bouche de branza frantuzeasca, 150 g sunca de Praga, si cateva pachete de tigari ca sa-mi ajunga pt sarbatori, asa ca nu mi-a mai ramas nimic pt eventuale caritati, fie romanesti, fie din alte tari.

    Ma simt oarecum nevoit sa imi cer iertare atat fata de romani, cat si fata de poporul american, (ai carui contribuabili fac si ei parte alaturi de cei romani, cei norvegieni, si inca altii fata de care am acumulat eu si inca acumulez datorii devenite acum, din cauza dobanzilor teoretice probabil astronomice, din momentul nasterii mele, eu fiind intretinut si educat si imbracat si incaltat efectiv de contribuabilii mai multor natii din lume, desi zau ca nu am aparut pe lume cu intentia de a pagubi financiar in mod expres pe nimeni, dar nu stiu cum de s-a intamplat de cred ca am ajuns mai rau ca Jeffrey Skilling si Ken Lay de la Enron), greu incercat si el zilele astea de nelinisti economice, dupa cum putem vedea din acest reportaj recent de pe CNN unde ni se spune ce inseamna $ 40 (cam 83 plus inca 50 lei noi) pt un posibil american obisnuit

    http://news.blogs.cnn.com/2011/12/21/payroll-tax-cut-standoffs-impact-what-40-a-paycheck-means-to-you/

    Poate la anul..cine stie...desi nu stiu daca pot promite chiar actiuni caritabile, o sa reusesc macar sa calculez sau macar sa incerc sa estimez suma cu care i-am pagubit eu personal in ultimii 31 de ani pe contribuabilii acelor tari si chiar organizatii, (ca e vorba si de fosta alianta a Pactului de la Varsovia, plus de NATO de la o vreme, care si alea au fost/sunt subventionate de la buzunarul contribuabililor tarilor participante respective), care m-au intretinut si ma intretin in continuare pe mine personal...cred ca voi ajunge, intr-adevar, la disperare existentiala in acel moment...dar poate ca am noroc si vine sfarsitul lumii si nu va mai trebui sa ma simt vinovat de atatea datorii real imposibil de platit in mod realist de mine personal vreodata, plus se va diminua riscul ca eu sa ajung vreodata la inchisoare cum am citit ca au patit-o si altii care au pagubit diversi contribuabili de-a lungul timpului.

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. NU e vorba doar de un nr. restrans de contribuabili, cum ar fi parintii mei sau vreun posibil amant trecator, care normal ca m-au intretinut si ma vor intretine si in continuare, fie chiar si in mod intermitent sau partial, cat or trai si cat imi va fi dat si mie sa traiesc, e chiar vorba de TOTI contribuabilii la bugetele nationale respective !

    RăspundețiȘtergere