E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

10 august 2011

Pe unde am mai trait...

Simtiti ca uneori nu faceti parte din decor? Si cand ma gandesc la decor, ma gandesc la tot din jurul vostru, si mai ales la mediu. Nu vi se intampla sa credeti ca in alta viata ati fost pe alte meleaguri si vi s-au intiparit atat de bine in minte incat parca ati vrea sa va mutati in zonele pe care mintea voastra le-a retinut mai mult sau mai putin?

Eu cred ca pastram cateva frimituri de amintiri, de cunostiinte si de ce nu de idei din toate vietile traite fie pe planeta asta fie in alta galaxie. Acum poate o sa ma credeti putin sarita de pe fix, dar imi place sa cred ca existenta noastra nu se rezuma doar la viata traita acum, ci la sute poate chiar mii de ani. Ani in care intalnim aceleasi persoane cu mici schimbari, ani in care ne ducem in locurile pe care poate le-am mai vizitat si fata de care simtim o anumita atractie. 

Ne intalnim cu anumite persoane pentru ca asa e destinul? Sau avem parintii pe care ii avem doar pentru ca asa a fost sa fie? Eu cred ca nu! Cred ca ni-i alegem, fie ca avem noi o datorie fata de ei, fie ca au ei una. Poate ca sotul din viata asta in alta viata ti-a fost "calau" sau poate a fost "victima" ta. Ne intalnim in toate aceste vieti pentru a ne duce la bun sfarsit scopul, sa invatam ceea ce trebuie. Cu fiecare viata traita ar trebui sa fim mai intelepti si poate chiar suntem chiar daca nu avem cum sa constientizam asta, dar uneori mai primim semnale din partea subconstientului anuntandu-ne ca un anumit lucru ne este oarecum familiar. 

Cand inchideti ochii unde sunteti? Ce imagine va relaxeaza cel mai mult si va induce o stare de bine, de siguranta, de acasa? Pe mine imaginea unei pajisti cu iarba bogata si grasa, sa simt cum imi bate briza sarata a marii prin par si pe buze, sa vad cerul plin de nori pregatiti sa isi verse picaturile, inconjurata de munti, de stanci. Vreau sa cred ca am identificat aceste imagini: undeva in nordul Scotiei sau Irlandei.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce postare! Vieti anterioare, reincarnare cum ar veni ;)). Frumos. Si eu am o atractie fata de Irlanda si nu doar. Islanda inca ma atrage. Norii, muntii, iarba grasa suna foarte bine :X si razele de soare sa iti lumineze fata. Pfuu, ce imagine buna, e de savurat momentul :D

    RăspundețiȘtergere