E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

25 iulie 2011

Tactica de persuasiune!

Cum ma convinge mama sa incerc sa gatesc sau sa mananc o noua inventie de-a ei? Are o tactica noua!
Pe langa obisnuitele fraze cu: am mancat si eu si taica-tu pana nu mai puteam sa ne ridicam de pe scaun sau am mancat de nu ne-a ajuns, am mancat de mai aveam putin si mancam si farfuriile sau lingeam cratita sau am mancat pana puteai sa plesnesti puricii pe burta noastra, a mai aparut ceva!

Mama s-a specializat: a mancat si Darky de nu putea sa mai mearga. Se stie ca Darky este canishul nostru si cel mai rasfatat si mofturos caine din sud-estul tarii.

Sa nu credeti ca eu sunt mofturoasa sau ca mama nu gateste super bine! In plus de asta pe cine puteam eu sa mostenesc la mancarurile inventate si bineinteles, gustoase facute de mine?!

5 comentarii:

  1. Ce tare! La mine e o singura metoda: hai ca parca ar trebui sa mai iei vreo 3 kile... Si de cand zice asta am luat vreo 5. Probabil asa ar spune si peste vreo alte 5, 10. De manacat mananc. Doar ca nu vreau si nu ma ingras. Ce chestie cu parintii si ideile lor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am o "problema" cu o matusa ce imi spune mereu ca am slabit, chiar daca arat la fel sau daca am pus 1-2 kg... Mereu sunt prea slaba! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa ma convinga sa gatesc are o alta metoda... imi cumpara carti de bucate... cica sa ai acolo... nu se stie... pana intr-o zi cand i-am spus multumesc mama, viitorul meu iubit va aprecia aceste carti enorm, presimt asta! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Decat sa imi cumpere carti de bucate mai bine imi cumpar eu carti! Retele pot sa le gasesc si pe net! :))

    RăspundețiȘtergere