E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

22 iulie 2011

Pepeni, Zen si aspiratoare

Va simtiti lipsiti de concentrare sau prea plini de nervi si nu aveti chef de nimic? Vreti sa aveti o stare de bine, de liniste sufleteasca si psihica si sa scapati de gandurile negative? 
Atunci incercati Pepenii nostri Zenosi! Asa cred ca ar trebui sa sune o reclama pentru pepeni. Azi dimineata in drum spre munca aproape ca ne-am tavalit pe jos la vederea unui carton pe care era scris Pepeni Zenosi! Sigur omul vroia sa scrie zemosi, dar pentru cei ca noi, anuntul ne-a facut imediat sa ne simtim Zen! Ce atatea pastile calmante, iei o felie de pepene, infuleci, te faci pana la urechi de zenul lor si apoi esti mai mult decat ok!

Tot azi dimineata, dupa ce ne potolisem din rasul cu pepeni, Razvan mi-a atras atentia printr-un hohot de ras de cum isi promova o babuta marfa! "Aspirator fara motoooooor!" si flutura voioasa niste maturi prin aer.

Sa tot pleci la munca asa, cu zambetul pe buze!

4 comentarii:

  1. Ce veri liniștite am avea dacă ar exista acești pepeni zenoși... Personal, aș mânca zilnic măcar câte o felie dacă ar avea astfel de efecte, dar nu-i refuz nici așa nezenoși cum sunt...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. De aspirator fara motor vad ca nu zici nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Răzvan, are you talking to me? :)
    Cred că eram prea zen să mă gândesc la aspiratoare fără motor. Oricum, foarte amuzant! Băbuța mergea pe umor. Cu un așa slogan mai că îți vine să cumperi o mătură...totul e marketing :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Astea rullz, ce campanii de marketing, ce McCann Erickson, ce BBDO, ce Bogdan Naumovici ... vine vanzatorul de pepeni si le da la toti cu flit. Pana la urma scopul unei reclame e ca intr-un fel sau altul s-o tii minte.

    RăspundețiȘtergere