E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

21 iulie 2011

Ma mut in munti!

Zilele astea ne gandim intens unde o sa ne petrecem vacanta sau mai bine zis concediul, caci de vreo trei ani, cel putin eu, nu ma mai gandesc la vacanta ci la alea cateva zile plecata departe.

Renunt sa mai imi petrec zilele libere pe litoralul nostru din multe motive: alge, plaja murdara, localuri murdare si scumpe, hoteluri scumpe si fara conditii, cocalari la toate colturile, lume nesimtita si multe altele. Mai devreme ma gandeam, de fapt incercam sa imi aduc aminte daca anul trecut am mai vazut vreun nene pe plaja care zbiera din toti plamanii "Colorata, maine-i gata!" Nici macar nu stiu daca mai sunt aia de plimba maimutele si camilele pe plaja pentru poze. Parca de cei cu porumb, banane, gogosi si sucuri imi aduc aminte. 

Anul trecut am fost si la fratii bulgari si am ramas impresionata de tot: de la servicii, mancare, preturi, faleza, plaja, apa si restul. Sunt cu mult peste noi si tot ce tine de turismul de la Marea Neagra. Si culmea ca aceeasi mare avem si noi, numai ca la noi sunt intotdeauna situatii atenuante. Anul asta o sa ma duc la fratii de mai jos, grecii.

Daca pana acum vreo 2 ani eram innebunita dupa mare, soare, bronz, prajit la soare, balacit in mare toata ziua, acum m-as duce sau chiar m-as muta la munte! Ma fac cioban si ma mut in munti! Nu mai mor de cald, nu mai platesc chirie, ci mananc sanatos si respir aer curat.
Voi pe unde va faceti vacantele, concediile?

2 comentarii:

  1. E o idee excelenta sa mergi la munte...iti recomand o zona neexploatata prea mult din punct de vedere turistic. Asta ca sa nu dai tot de aceleasi personaje de pe litoral. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba, eu cred ca o sa-mi petrec vacanta tot in Grecia. Poate ne vedem pe-acolo...
    :)

    RăspundețiȘtergere