E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

5 iulie 2011

Anunturi ...matrimoniale

Daca tot s-au inmultit cautarile si cand spun cautari sunt cam ca alea din evul mediu cand stateau si strecurau apa din rau sa gaseasca aur. Nu stiu si nu imi dau seama cum ajung pe la mine acesti cautatori de aur cu tot felul de intrebari idioate si cerinte dubioase. 

Si m-am gandit sa fac si ceva util si pentru mine dar mai ales pentru popor. Cum asa? Pai zilnic ajung crestini la mine cu cererea "caut fata/baiat" plus preferinte pe langa. Ce ar trebui sa fac sa le usurez munca de cautare, de research, asa mai modern spus? Sa fac un site de matrimoniale. Nu ca nu ar fi destule, dar din cate observ li se pare mai atractiv titlul blogului meu. Au impresia ca la mine chiar gasesc fetite si bajeti. 
2 colege au ras de mine cand le-am spus "cand de adanc sa o infingi in femeie" intrebandu-ma ce tot scriu aici de reusesc astia sa dea de mine. 
Sau pot sa ma fac peste?! 

10 comentarii:

  1. Se impune o citire mai atenta a blogului tau, sa vedem unde se ascund expresiile ce iti aduc astfel de vizitatori...dar ar trebui sa te bucuri...ca d-astia sunt multi si asta inseamna mai mult trafic. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi aduc trafic, dar sincera nu urmaresc sa dea click cineva fara sa inteleaga despre ce e vb aici! Prefer mai putini, dar buni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de adanc sa o infigi in femeie? Ori ala care a dat search era prea entuziasmast ca i-au bagat net la tara ori e vorba de cu totul altceva si o sa auzim de el la stirile de la ora 5.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,

    As dorii sa stiu daca sunteti de acord sa facem un schimb de link-uri.

    Oricare ar fi raspunsul astept email.
    ( office@online-anunturi.com )

    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. @paispe: nici eu nu stiu ce sa cred. De fapt nici nu vreau sa ma mai gandesc, deocamdata rezolv alte mistere:"ma striga cineva si cand ma intorc nu e nimeni"!

    RăspundețiȘtergere
  6. :)))) Si vrea raspunsul de pe google?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da...si avea impresia ca l-a gasit la mine. Sau mai sunt si cei care se descurca fara instalatori "se aude un fel de ticait in baie"... ce chestie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si ai mei sunt dubiosi, dar ai tai sunt out of range :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta e mai tare gen era acum ceva timp o frasuiala ca iau etnobotasnistii de la farmacie Tantum Rosa sa se drogheze cu el si am cautat pe net. Experiente care mai de care: ba ca muzica se aude ca intr-un warp si fug tastele de pe tastatura, ba ca doi pitici le taie clanta ...

    RăspundețiȘtergere