E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

29 iulie 2011

Acum chiar am castigat!

Cum se pare ca am inceput sa castig concursuri la care nu particip (detalii aici ) m-am gandit ca ar fi bine sa castig si acolo unde particip. Am citit in cafea, am dat in carti, am dat chiar si in bobi, m-am autohipnotizat si mi-a iesit bine...o sa castig! Si am castigat!

Nu stiu daca stiti, dar pe Cinemagia gasiti o gramada de concursuri, pe langa faptul ca va puteti interesa de filme. Am dat click pe concursuri, mi-a sarit in ochi imediat cel oferit impreuna cu Ed Allfa asa ca am participat si am castigat 5 carti. Daca vreti sa stiti ce carti anume click aici! Ieri am fost si le-am ridicat, le-am purtat fericita in brate pana acasa, le-am scos din punga si le-am semnat repede si aranjat provizoriu in biblioteca pana asta seara cand trebuie sa le bag in cutii langa suratele lor, pentru ca in week-endul asta ma mut.

Vanatoarea mea nu se opreste aici!

7 comentarii:

  1. Te invidiez...foarte faine cartile..Felicitari!:)
    Mi-ai amintit sa mai particip si eu la concursuri cu carti. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna treaba! Ma bucur pentru tine. Eu nu mai particip de mult la concursuri pentru ca nu castig niciodata nimic :)) Poate ar trebui sa o mai fac... Spor la mutat!

    RăspundețiȘtergere
  3. participa si tu la ceva cu un iPad ca premiu, ca stii ca mi-l doresc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Razvan: Pune-ti si tu norocul la incercare. :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai de la mine l-a luat ea, ca eu am inceput cu castigurile: carti, imprimante, rame foto digitale, casti, boxe, bilete la film si asa mai departe :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ahaaa...pai vreau si eu sa ma molipsesc daca se ia. :)))

    RăspundețiȘtergere