E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

30 martie 2012

A făcut toată lumea pipi?

Cred că aşa trebuia să se numească reclama de la Noul Chevrolet Aveo. Şi ca să ştiţi despre ce e vorba o aveţi aici.

28 martie 2012

Lumea nu ştie!

Ce? Bună întrebare...Lumea nu ştie multe, dar eu vreau să mă refer la un singur lucru.
Noi (vorbesc aşa ca nu cumva să se simtă cineva lezat) NU ştim să apreciem ce ne place. Vedem ceva frumos, deştept şi devreme acasă şi trecem cu indiferenţă. Nu ştim să facem o simplă diferenţă între ce e bun şi ne place şi ce e prost, nasol, iac, naşpa şi nu ne place.

27 martie 2012

Campania vALLuntar a adunat 200 de ore de voluntariat

Încă o dată bloggerii au demonstrat că pot face lucruri utile şi plăcute susţinând în acelaşi timp şi o cauză nobilă. Campania vALLuntar iniţiată Grupul Editorial ALL s-a încheiat. După ce toată lumea a lăsat condeele jos s-au adunat  200 de ore de voluntariat şi 280 de cărţi citite. Citite, da? Sper că toată lumea şi-a făcut treaba.

26 martie 2012

Vrei să ai succes la femei?

Poate nu mă crezi, dar până la sfârşitul articolului vei învaţa cum să reuşeşti! Aşa că, citeşte cu atenţie!
Te-am prins?

24 martie 2012

Specialistul în ţevi

De ce toţi meşterii au nevoie de multe ore, uneori chiar de o zi întreagă doar să schimbe o ţeavă din pexal de doar 30 de centimetri?

Toţi instalatorii sunt cei mai buni, oricine a fost înaintea lor şi a făcut o lucrare, a schimbat o teavă, un robinet, o baterie....etc nu a făcut treabă bună! Cum deschide uşa să vadă unde e problema auzi: Aaaa! Pâai ce e aici? Aoleu! Cine a făcut pe aici habar nu avea!

23 martie 2012

Marketingul în practică

Eşti la o petrecere şi vezi o fată frumoasă. Te duci la ea şi ii spui: „Hei! Sunt nemaipomenit la pat!” Asta se numeşte Marketing direct.

Eşti la o petrecere cu o mulţime de prieteni şi vezi o fată frumoasă. Unul dintre prietenii tăi merge la ea şi arătându-te cu degetul, spune: „El este nemaipomenit la pat”. Asta se numeşte Reclamă.

20 martie 2012

Despre icre şi frumuseţe

Crema cu caviar şi ceramide. Nu fac reclamă...dar nu pot să uit această cremă cu icre şi ceramide şi să nu menţionez nimic de ea. Nu era mai simplu să luăm icrele de la peşte şi să ni le întindem pe faţă? Sau să băgăm capul direct în burta peştelui?

14 martie 2012

De unde vine primăvara?

Primăvara mea vine cu genele înghețate! Are puf din perna mototolită prin păr și ochii puțin umflați de la atâta somn. Când scoate mâna de sub pătura o bagă repede la loc de frică și mai ales de frig....

Rămâne așa un timp și se gândește ce să facă: oare e înțelept să iasă acum sau să mai aștepte? Mai așteaptă să mai sune de 2 ori ceasul și după ce îl oprește zice că mai stă un minut.

12 martie 2012

M-am astenizat

Cine naiba a inventat treaba asta cu astenia? Nu avea ce să facă? Uite aşa ne gândim mereu: gata vine primăvara, este astenie şi ăsta e motivul pentru care mă simt aşa fără chef.

După ce ne-a dat zapadă de ne-a apucat cu sughit toţi aşteptăm căldura, verdeaţă multă, flori, copaci înmuguriţi, păsărele, să trecem la geaca de primăvara, la teneşi şi cămăşi colorate!

8 martie 2012

Papesa Ioana

Dintre toate scandalurile în care creştinismul a fost afectat, unul dintre cele mai ciudate a fost aproape uitat. 
Ați auzit vreodată de un papă femeie? Mai multe poveşti pretind că secretul ei a fost descoperit atunci când ea a intrat in travaliu prematur şi a dat naştere unui copil în timpul unei procesiuni publice.