E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

20 iulie 2012

Nu am succes la femei se întoarce

Nici nu mai știu cum să reacționez la astfel de oameni, fără succes... la femei. Bănuiesc că nu e aceeași persoană care spune că nu pot să mai ies cu prietenele. Dezbăteam acest subiect atât căutat de bărbați și nu numai, încât am impresia că menirea mea este să scriu o carte.
Pe lângă descrierele evidente ale tipurilor de femei, ar trebui să dau și câteva tips-uri despre ce și cum trebuie să faci să ai succes la femei. 

Bănuiesc că nenea care caută sfaturi de la Dr Love este geană la pozele de pe Facebook și salivează abundent când în prim plan apare o duduie care își arată costumele de baie și cum nisipul și valurile mării o gâdilă pe la forme. Spre deosebire de mine el nu e intoxicat de atâta piele goală, el e intoxicat de singurătate. Nene, o piți d-asta de costă prea mult, nu poți din salariul de sămânțar să o plimbi prin țări străine cu mașini  scumpe. 

Căutările astea disperate nu arată decât un singur lucru: nici site-urile matrimoniale nu mai sunt ce au fost odată. Gata! Nici ele nu îți mai asigură succesul la femei, nu contează că sunt mai bătrâne, mai urâțele, mai prostuțe.

Până își revine industria matrimonialelor poate reușesc să o pun de-o carte, să vezi ce succes o să am atunci! Dacă aveți idei de capitole și nu numai, vă aștept cu plăcere.

6 comentarii:

  1. Cooorect, nici mircul nu mai este ce-a fost, nici forumurile, dar cel mai important...nici sex-chat-urile.
    Trist, domnule...trist :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai, n-ar fi rau sa scrii tu o carte. Pentru ca, desi n-am cercetat atent piata, am impresia ca aceste minunatii de carti sunt scrise de barbati laudarosi care au vazut cateva filme si isi imagineaza ca ar avea mare succes ...daca ar putea vorbi candva cu o femeie. Ar fi interesant o astfel de carte din perpectiva unei femei, sa afle si ei, saracii, cum putem fi cucerite. :D

    Intamplator, chiar acum cateva zile am fost abordata de un cuceritor din asta, care cica tocmai scrisese un astfel de Idiot's Guide. :)))) Vaaaaiii, cum vorbea... ce texte!!! Eu nu cred ca scrisese o carte, ci memorase una si acum ii testa eficienta. A fost atat de amuzant!!! Imi venea sa scot un carnetel si sa notez replicile. Erau geniale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesanți și nu prea oamenii ăștia care vorbesc numai din cărți. Dacă îi prinzi puțin pe picior greșit s-au blocat. Oricum ei au impresia că acele idei sunt ale lor, nu că sunt invătațe și repetate mai ceva ca vreo rugăciune.
      Când se mai așază lucrurile promit că fac un plan pentru carte. :))

      Ștergere
  3. Să-nteleg că ai terminat cu examenele?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu examenele am terminat acum 2 luni, am dat si disertatia, iar acum mi-am dat demisia! :))

      Ștergere
  4. Ca sa ai succes la femei, trebuie sa te incadrezi in ceea ce se numeste "extreme": ori esti foarte smecher, ori esti foarte fraier. Niciodata, ca barbat, nu vei avea parte de succes la femei daca te afli undeva in zona de mijloc, de centru. Femeile sunt de doua categorii: cele care prefera tipii foarte smecheri, "bazati" (cele "nerealizate", care spera ca printr-un astfel de barbat sa se realizeze si ele in viata), si cele care prefera tipii fraieri, prosti, naivi (cele "realizate" care prefera un barbat care sa inlocuisca animalul de companie pe care il plimba in timpul liber). Daca esti un tip de statut mediu (ca venituri, ca pozitie sociala, ca mod de existenta) singura sansa pentru a avea succes la femei este sa fi un bun manipulator, un bun actor, si sa incerci sa te incadrezi ca imagine tot in ategoria "extremelor" in functie de femeia pe care vrei s-o cuceresti: sa pari "smecher" (daca tipa e "nerealizata") sau sa pari "fraier" (daca tipa e "realizata"). Aceasta este singura situatie in care, de fapt, ele pierd, daca tu invingi; in rest, in situatia "extremelor", ele inving intotdeauna. O femeie trebuie tratata in limita normelor civice de bun simt si spirit cetatenesc; nimic mai mult, nimic mai putin.

    RăspundețiȘtergere