E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

29 februarie 2012

NU-mi place TAG-ul!

Nu ştiu cum sunteţi voi, ăştia de aveţi conturi pe Facebook, lăsând la o parte pozele dubioase care apar şi degeaba le dăm spam, dar mie nu îmi place să îmi dea cineva TAG.
Nu îmi place! Dacă vroiam poza aia o puneam eu, nu era nevoie să te chinui să îmi dai tag sau să o publici pe profilul meu! Postez doar ce vreau EU, nu ce vor alţii! E profilul meu, am libertatea să îmi aleg ce poze am şi nu mă refer doar la pozele frumoase sau în care dau bine! Dacă nu am nimic împotriva tag-ului va rămane acolo, nu sunt chiar aşa de hater! 

Mi se pare inutil să anunţ că acum 4 ani, 5 luni şi 18 zile eram în cutare loc, cu X, Y şi Z! Dacă mă interesa atât de mult această aducere aminte să fiţi siguri că afişam frumoasa amintire la loc de cinste şi o promovam intens să se dea cu părerea tot poporul!

Nu îmi place să se bage cineva în oala mea! Ca şi cum eu aş veni la tine în casa, aş afla unde ţi-ai ascuns banii (dacă la saltea, în sertarul cu chiloţi sau prin şosote) aş face poze şi apoi le-aş publica pe unde aş apuca! Bineînteles nu o să uit să precizez adresa exactă, când e cineva acasă sau alte detalii tocmai bune pentru cineva specializat în spart uşi!

Uneori, aceste TAG-uri nu îşi au rostul şi ştiţi ce vreau să zic, sau nu?

10 comentarii:

  1. Stii, m-a pufnit rasul cand am citit pe mail ca m-ai etichetat intr-o fotografie. Bine, dupa aceea am vazut care e fotografia si in cazuri din astea, se accepta. :)))) Multumesc!:) O primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E primul tag pe care il dau! Vorbeam de pozele alea vechi, antice si de demult, care NU te MAI reprezinta...

      Ștergere
    2. Stiu, stiu. Dar prima reactie cand am vazut mailul a fost sa ma gandesc la articolul asta si sa incep sa rad.

      Ștergere
  2. atata timp cat ai prieteni e greu sa scapi de tag. Stii cum e? Poti sa spui tuturor ca te deranjeaza ca se discuta despre tine cand nu esti de fata :D Nu te ajuta cu prea multe. Norocul este ca de pe FB poti sa scoti TAGul si sa stergi poza/mesajul/comentariul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau poti sa dai unfollow si nu mai primesti nimic. E bine ca sunt mai multe optiuni, dar uneori sa stai sa urmaresti toate pozele si sa dai untag...parca prea mare deranjul!

      Ștergere
    2. cred ca este o optiune in care nu mai dai voie sa fii taguita, dar nu mai stiu exact unde este :(

      Ștergere
  3. Am fost convinsa ca am comentat la articolul asta cand l-am citit ieri. Si iata ca nu :D Era o optiune pentru a nu fi tag-uit dar acum, de cand se tot schimba Facebook-ul, nu o mai gasesc. Este totusi o sectiune la Privacy Settings care se refera la tag-uri dar nu mi se pare prea de ajutor sau sunt eu prea nauca...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, este o optiune, dar renuntarea la o optiune relativ utila nu inseamna educarea caracterului celor care fac abuz de aceeasi optiune :)

    Si eu ii urasc pe cei care tag-eaza doar pentru a atrage like-uri sau comentarii sau ce se mai petrece in mintea lor boNlava.

    RăspundețiȘtergere