E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

30 septembrie 2011

Doneaza citind

Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL
"Grupul Editorial ALL lansează campania “Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL”, prin care îşi propune să doneze 500 de cărţi către şcoli, case de copii, biblioteci, etc.

29 septembrie 2011

Revenirea din paradis

Gata dragilor, am revenit cu picioarele pe pamant, adica pe pamantul romanesc. Nu as fi vrut sa vin, sincera sa fiu, as fi preferat sa raman in satucul acela pescaresc, la malul Marii Egee, intre munti si plaja mica si aurie. Daca spun ca tocmai m-am intors din paradis poate suna cliseic, dar acum am vazut cu ochii mei si am simtit pe pielea mea ca merita sa iti programezi din timp vacanta si sa nu te mai chinui pe litoralul nostru.

16 septembrie 2011

IMEDIAT!

Mi se intampla de multe ori sa cer ajutorul! Nu se stie cand raman fara maini, de obicei am 2, dar uneori parca am ai multe, 2 pentru pungi, 2 pentru alte pungi, una pentru telefon si alta pentru chei si inca una pentru usa.

14 septembrie 2011

Carti de la A la Z

Trebuie sa onorez o leapsa pe care am tot amanat-o din lipsa de timp pentru amitiri. Azi dimineata, m-am enervat si am inceput sa imi fac o lista imaginara si pana la urma am reusit sa o pun si pe hartie si acum, aici. 

Cartea pleaca spre alta destinatie!

Am tot asteptat! Eu chiar vreau sa dau cartea, dar se pare ca cine a iesit castigator nu vrea...asa ca am facut o noua extragere, sper de data asta mai cu noroc!

13 septembrie 2011

Ultima strigare!

Am o problema, castigatorul sau castigatoarea ( ali07 nu si-a facut simtita deloc prezenta. Ii mai lasam si azi la dispozitie sa ma contacteze, dar daca pana la 23:59 nu primesc nimic o sa fiu nevoita sa fac extragerea inca o data! Asa ca fiti pe faza!
Lista cu participantii aici!

12 septembrie 2011

Inapoi la treaba

Ma uit la ceas si vad ca este 9:04, deja am intarziat, trebuia sa fiu acolo la 9 fara 10. Trebuia sa ne intalnim la 8:30 la coltul strazii, chiar in fata la farmacie. Am iesit in graba din casa, nici nu mai stiu daca am inchis usa, am luat repede buchetul din vaza, apa imi picura pe picior si imi udase mainile atat de tare de parca luasem florile cu tot cu vaza.

11 septembrie 2011

Rezultat concurs Editura ALL

Si acum a venit momentul adevarului la concursul oferit de Editura ALL. Cei care au participat sunt urmatorii, fara sa iau in calcul participantii anonimi.

9 septembrie 2011

AMR 2 zile

Dragilor sa nu uitati ca au mai ramas 2 zile de concurs. Daca vreti sa castigati o carte oferita de Editura ALL, nu trebuie decat sa participati la Concurs aici!
Pe 11.09.2011, adica duminica, voi anunta castigatorul! 

Succes si week-end placut!

8 septembrie 2011

Joaca de-a scoala

Mi-am adus aminte aseara ca mie in copilarie, incepand de pe la 6 pana pe la 13 ani imi placea teribil sa ma joc de-a scoala.

7 septembrie 2011

6 septembrie 2011

DOUA DINIORI

Noroc ca pune Google desene frumoase si va atrage atentia atunci cand se aniverseaza N ani de la nasterea lui X, ca altfel nu ati stii nici anul in care v-ati nascut.

5 septembrie 2011

Atunci si acum

Inainte femeile aveau o teama pe care astazi nu o mai regasim in gandurile si in principiile lor. Poate ca totul a pornit din antichitate unde meseriile aveau denumiri numai pentru barbati, multe dintre ele pastrandu-se neschimbate numai ca acum poti sa pui in fata Doamna.

3 septembrie 2011

Nunta mare printre blocuri

Aproape ca ma distreaza pana la lacrimi (scuzati cacofonia, sau aliteratia sau ce vreti voi sa mai gasiti) nuntile intre blocuri. Acum o sa sariti pe mine "Ce ei nu au dreptul sa se casatoreasca? Si ce daca stau la bloc? Si ce daca sunt penibili!".