E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

30 iunie 2011

Mirosuri fel de fel

De cate ori am ocazia sa intru in vreun magazin cu chestii de design ma opresc la raftul cu lumanari parfumate. Pot sa uit sa mai ies de acolo daca am cum sa miros fiecare lumanarica si sa vad daca mirosul coincide ce scrie pe eticheta. Incerc sa fiu un fel de Jean-Baptiste Grenouille al lumanarilor.

Ce poti face intr-un minut?

Lui Nicholas Cage ii ia 60 de secunde sa dispara cu o masina. Tot de 60 de secunde ai nevoie pentru :

29 iunie 2011

Meserii vechi si noi

Printre picaturi, ieri, am reusit sa mai arunc ochii si pe ceva stiri. Pornind de la urmatorul articol mi-am adus aminte de mai multe meserii ciudate, unele ce nu se mai practica.

27 iunie 2011

Lumea fara noi

M-am gandit si pana la urma uite ca va dau o tema de gandire...

Atat de bine!

Cat de bine e sa stai cateva zile in concediu? Atat de bine.... Dar daca stau si ma gandesc, nu a fost chiar asa de bine ca am stat nu sa ma plimb, sa ma relaxez ci sa invat. 
Dar ce poate fi mai bine dupa cateva zile de liniste? O zi de luni! 
Saptamana frumoasa sa aveti! Eu deja incep sa ma simt in forma...(azi de chec) si parca imi intra vara prin fiecare por, prin fiecare celula. Respir, dorm, mananc, visez, merg, traiesc a vara!

20 iunie 2011

Lectura Placuta ( XXIV )

Am auzit in ultima vreme multe cuvinte frumoase si recomandari pentru scriitorul francez Pascal Bruckner. Am in biblioteca "Paria" scrisa de el, nu am citit-o, dar cred ca va trece urmatoarea pe lista dupa ce termin cu "lectura" pentru examene.  Pentru a ne convinge Andres ne invita putin in lumea lui Pascal Bruckner.

16 iunie 2011

Lectura Placuta ( XXIII )

Dupa cum o cunoastem pe Andreea, perseverenta si constiincioasa chiar daca are de facut proiecte si de lucrat pentru dizertatie, si-a facut timp si pentru noi. Multumim!

15 iunie 2011

Panglici de culoare

Tocmai ce m-am spalat pe fata sa imi alung ultimele dungi de somn si aud un suierat subtire. Cand a venit iar vantul sa imi suiere in rufele ravasite in bataia soarelui?

14 iunie 2011

Tu auzi ticaitul?

Uneori am impresia ca eu nu mai sunt eu. Putin mai devreme, ma delectam reluand sirul pierdut al lecturilor de pe blogurile pe care le urmaresc si tot aud ticaind! Ma enerveaza si ma intreb de unde vine asa de aproape ticaitul asta. Ma uit in jur si nimic nou, si mai ales nimic ticaitor. 

Ce somn lung am mai dormit voinicii mei!

Sunt zile in care vreau sa zic numai NU...nu am nici un chef sa zic da, la nimeni, la nimic. In zilele alea ma trezesc cu o imensa dragoste pentru stat cu ochii in tavan. Imi place la nebunie....

10 iunie 2011

Alarma de dimineata de tine in forma

Aloha!!! Stiu, am lipsit saptamana asta si de aici si de la voi si nu am mai comentat pe nicaieri, dar am fost ceva mai aglomerata decat de obicei: examene, teste la alte cursuri, munca si alte treburi casnice. 
Cred ca maine o sa stau sa citesc cam tot ce am pierdut zilele astea, sa ma pun la curent, dar nu prea mult ca apoi ma dor oasele si racesc.

7 iunie 2011

Lectura Placuta ( XXII )

Chiar daca am incheiat concursul, Andreea nu se lasa si ne trimite recenzii. O sa va mai recomand si eu cate ceva, dar momentan sunt prinsa in alte treburi si o sa mai lipsesc de pe blog si din comentariile voastre, pana atunci va invit la lectura.

3 iunie 2011

Prieteni de care nu ai nevoie

M-am tot lovit in ultima vreme de "prieteni" mai vechi care isi asuma acest rol insa fara sa miste ceva. E ok cand esti alaturi de ei asa cum poti, insa atunci cand unul calca stramb si ii e frica de responsabilitati intotdeauna este un tap ispasitor si cam de multe ori s-a intamplat sa fiu eu. De ce? Nu stiu!

2 iunie 2011

Un sfarsit de lume...mai intarziat

Tocmai ce m-am trezit, nu deschid bine ochii si imi dau seama ca e prea intuneric afara sa fie dimineata. Credeam ca iar a luat-o razna ceasul meu si suna doar cand vrea el. Trag draperiile si nimic, nu vine nici un strop de lumina. 

1 iunie 2011

Concurs incheiat

La multi ani, dragilor, pentru ca pana la urma toti suntem copii! 
Astazi de ziua noastra, a tuturor, fac si eu anuntul: Concursul "Lectura Placuta" s-a incheiat iar castigatorul primeste cartea Omul disparut, de Jeffery Deaver, o carte pentru toate gusturile, unde celebrul autor de thrillere ne plaseaza intr-o lume inedita - cea a iluzionistilor si prestidigitatorilor.