E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

21 iulie 2011

Mereu in drumul tau

De cand am avut ceva probleme cu vanzatorii de la Mic.ro ma gandesc la problemele pe care o sa le am la Macro.

Nenea Patriciu normal ca investeste si fratele mai mare iar o parte din magazinele Macro vor fi fostele MiniMax ( care era oricum un rahat de magazin in care nu gaseai absolut nimic mancabil si baubil, doar produse copiate ale marilor marci). Cum sunt deja peste 600 de unitati de Mic.ro plus alte cateva mobile ("Mereu in drumul tau"- si la propriu si la figurat ) se vrea sa se ajunga la un total de 1.300 de magazine fixe si 1.000 mobile, pe roti. Ne intoxicam de ei!

Nu stiu in relatii sunteti voi cu aceste magazine dar daca la inceput ma soca prostia angajatilor acum nici nu mai intereseaza pentru ca nu mai intru in ele. In cladirea unde muncesc, la parter este un astfel de magazin. Una dintre vanzatoare este atat de blonda ( nu am nimic impotriva lor, ca blonda sunt si eu) incat trebuie de fiecare data sa socotim impreuna si sa ii spun cat trebuie sa imi dea rest. Din fericire nu am mai vazut-o pe aici. Daca astia de la Mic.ro sunt asa de praf, cred ca aia de Macro sunt si mai si....sau poate nu, poate aia or sa fie ceva mai luminati.

Mie tot mai mult imi place sa ma duc la magazinele de la bloc. Alea deschise non-stop, cu multe afise pe geamuri, cu de toate pe rafturi, unde gasesti de la apa plata, paine, tigari, conserve, sucuri, cafea la 'tolomac'  si unde bonus gasesti vanzatoare amabile, care iti dau orice pe bonuri, care iti zambesc si care iti stiu preferintele. Am observat ca toate vanzatoarele imi sunt vecine asa ca daca vreau sa mai aflu ceva noutati nu trebuie decat sa deschid gura si sunt pusa la curent cu tot.

Sper sa nu intelegeti ca am ceva cu lumea care lucreaza in astfel de magazine, eu doar am ceva cu prostia. Atat! 


PS: o alta dezbatere pe seama magazinelor Mic.ro aici!

2 comentarii:

  1. Hai, mai! Cum sa nu-ti placa angajatii de la mic.ro? Pai sunt mana cereasca, nu alta...daca nu ai facturi de platit sau nu folosesti cardul cand platesti, sunt foarte ok...mai ales pentru ca nu stiu sa calculeze. Te poti limita sa calculezi o data cu ei cand e in dezavantajul tau, dar cand iti cer mai putin decat face sau iti dau rest mai mult decat trebuie, sunt niste draguti...de ce sa nu profitam? A trecut vremea cand m-am intors sa ii dau banii uneia pe o paine pe care uitase sa o calculeze. Acum mai beau o sticla de 2 litri pe gratis, ca aseara...e fain, zau...mai 1 leu, doi in plus la rest...

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo de Patriciu, mi se pare cel mai prost afacerist ever. Apropo de MiniMAX cred ca am scris si pe blog era o duduie in fata mea care a luat un borsec de 2 lei si inca de 2 lei 4 litri de suc... oaaa!
    Oricum e tare Macro. Ma ntreb cum o sa fie printre angazatii barbati:
    - Si tu unde lucrezi?
    - La mic.ro.
    -Mic.ro?! micro?!

    RăspundețiȘtergere