E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

23 iulie 2011

Felicitari tocmai ti-ai luat teapa!

Ce pot sa fac intr-o zi de sambata, bine, in prima parte a zilei? Curat? Ei bine, da. Mancare? Normal, si asta. Ei astazi am avut parte de un bonus. Cineva a avut grija de mine sa nu ma plictisesc si a vrut sa imi dea motive sa rad. 

Am primit un mesaj, pe tel, extraordinar de mega, giga, foarte bine structurat si corect scris. Hai sa nu mai lungesc si sa vi-l arat si voua: FELICITARI!Compania Coca-Cola, a extras numarul tau,ca fiind castigator a premiului de 20000euro si a unui LCDtv SONY. (cod15ro4401) Info0764385657. Normal, mesajul primit a fost de numarul la care trebuia sa suni daca mai vroiai si alte informatii!

Imi venea sa ii/il sun, dar ce ar fi inteles ala care imi raspundea din morala pe care vroiam sa i-o fac?! Asa ca m-am rezumat sa ii trimit un mesaj si sa il invat o regula esentiala de gramatica, care cu siguranta este in manualele scolare si pe care ar trebui toti sa o stie: nu se pune virgula intre subiect si predicat. Dar daca persoanele din spatele numarului fac parte din categoria noua de elevi sau pur si simplu sunt incompetente degeaba le-am spus asta, ca oricum nu pricep! Draga domnule prost uite ca esti si in mediul on-line! 

Stiam ca s-a terminat moda asta cu mesajele inselatoare la diferite concursuri si marci! Se pare ca nu! Oameni  dragi, care nu stiti despre asta: nu sunati la numerele astea si nu trimiteti mesaje cu datele voastre personale, niste dobitoci vor sa va ia banii!

6 comentarii:

  1. nu stiu cum e asta cu sunatul, poate aici nu era cazul dar sunt unele faze unde suni si apelul e suprataxabil.
    Eu primesc dinastea de ma satur, ba de la Cosmote, ba de la Antena 1, ba pe mail sa-mi reinnoiesc datele din contul de paypal si eu n-am ....

    RăspundețiȘtergere
  2. niste inculti...totusi cred ca au luat bacul :)...nu ai cu cine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am fost sunata de unul care s-a prezentat ca fiind de la Orange, apoi m-a intrebat care e numele titularului de abonament. cand am inceput sa-i spun ca, daca e de la Orange, ar trebui sa stie el, a inchis. De cate ori am fost sunata de Orange sau partenerii sai am fost intrebata de tatal meu, care e titularul de abonament. Am facut sesizare la Orange, am dat numarul de pe care am fost sunata, si am primit mesaj ca a fost inregistrata sesizarea. Altceva, ce sa rezolve...si doar ala nu facuse inca nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai primit ieri un mesaj, dar acum pe numarul de Orange, ca am castigat la super bingo metropolis! :))) Iar castig unde nu particip!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai si? N-ai fost sa-ti ridici premiul? Altii participa si nu castiga, iar tu esti atat de norocoasa.:))))

    RăspundețiȘtergere