E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

23 iulie 2012

De ce avem nevoie de asistente?

De ce avem nevoie de asistente? Cred că oricum e o întrebare retorică. Vorbesc de asistentele de la TV. Culmea e că sunt pline televiziunile și emisiunile de ele, însă numai unde ai nevoie de ele nu dai, adică prin spitale. 


Parcă prima asistentă a fost Tanța din emisiunea lui Teo Trandafir, la Pro TV, pe vremea când încă mai avea succes, apoi a luat-o pe Nicoleta Luciu și tot așa...cred că erau mai mulți asistenți pe platou decât invitați. Apoi a intrat în pas cu moda și Antena 1, dacă nu mă înșel.
La Antenă au luat-o pe Andreea Mantea pentru matinal direct din Libertatea de la pagina 5. Nu puteau oamenii să pună dimineața decât pe cineva cunoscut din Playboy. În fine...nu are rost să fac istoria asistentelor TV, cert e că Tanța nu poate fi pusă pe aceeași treaptă, ca sex appeal cu Andreea Mantea și mai știu eu ce noutate.


Recent, navigând printre canale am găsit pe un post al Antenei o preselecție pentru asistente minune. Probele erau atât de elevate și de grele încât m-am blocat: cum să desfaci o banană doar cu o mână, cum să dai din păr pe muzică, cum să joci mimă și cum să vorbești ca o stricată. Nu înțeleg de ce au prezentatorii nevoie de pițipoance împăiate și cocoțate pe canapele și scaune, etalându-și liniștite ignoranța și idioțenia.

De ce e nevoie să promovăm ultimele zdrențe și să se facă tot felul de emisiuni despre ele? Și bonus din când în când la prima oră trebuie să le mai vezi și despuiate. 

4 comentarii:

  1. S-ar putea ca înainte de Tanța să fi fost asistenta lui Mihai Călin de la Roata Norocului, Cristiana Răduță parcă o chema. Țin minte că zâmbea ca proasta timp de o oră și nu cred că îmi amintesc să fi scos vreun cuvânt vreodată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Uitasem de ea, apoi s-a apucat de cântat, Cristiana Răduță. Oricum tot nu le înțeleg rostul!

      Ștergere
  2. De ce asistente? Pentru ca asistentele prinde :)

    RăspundețiȘtergere