E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

16 ianuarie 2012

Eroilor, care sunteti....

Nu are rost sa mai despic si eu firul in patru dupa ce multi altii au spus cam acelasi lucruri, pe care le cred si le sustin. 

Daca au ajuns sa ne reprezinte niste tineri care habar nu au sa vorbeasca, nu au muncit o singura zi in viata, si traiesc undeva intr-o lume paralela a etnobotanicelor, atunci am ajuns rau!


Protestul l-au facut cei stransi la Universitate nemultumiti de conditiile lor de trai, nemultumire care nu e de un an- doi, ci de ani buni. Nu vreau sa intru in discutii politice, ca oricum le gasim in toate ziarele si pe toate posturile, stirile si emisiunile! 
Nu am inteles de ce s-au razvratit atatia  "eroi" de facebook, sustineau ca toata violenta din centru este justificata si huliganii aia cu ochii injectati fac dreptatea! Si mai rau, nu am inteles pustimea! Pustilor, puneti mana si luati capacitatea, bacul si apoi sa va plangeti ca nimeni nu face nimic pentru voi!

As vrea sa se inventeze si un vaccin impotriva prostiei! Se poate? 


7 comentarii:

  1. Vrei sa spui ca au existat voci care aprobau debandada facuta de fiarele alea? Rau am ajuns. Astia ar trebui starpiti, sunt tratati prea bland. Nu merita mila, caci asta e comportamentul lor normal, pt ei a distruge inseamna distractie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate! Erau chiar indignati cum noi putem sa ii consideram prosti si ca au iesit sa faca scandal degeaba....dupa parerea lor asa s-a facut dreptate, cu bataie, pietre, geamuri sparte, foc....etc.
      Vezi pe facebook la Razvan!

      Ștergere
  2. S-au razvratit foarte multi, din plictiseala! Am impresia ca oamenii nu mai citesc o carte buna si, mai grav, nici nu prea mai muncesc. Era duminica seara. In general, lunea mergi la munca indiferent daca iti place sau nu!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine in bloc au rasunat televizoarele pana in zori cu OTV! Nu le mai trebuie cultura, si-o fac ei!
      Problema e ca ii numeri pe degete pe cei care cred ca violenta a fost degeaba!

      Ștergere
  3. Intr-adevar, poate pustii s-au razvratit fara motiv. Dar ca traim intr-o tara in care daca ai un salariu de 2000 RON majoritatea il considera salariu super bun, pentru cei din strainatate e o nimica toata.
    In cat timp as putea sa imi iau un apartament cu 2000 RON pe luna?
    Eu ma vad nevoita sa astept mostenire de la parinti apartamentul, caci cu salariul meu nu am nici o sansa...si totusi e un salariu bunicel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca asta e realitatea, de care nici eu nu sunt multumita! Si eu ma chinui sa imi iau o casa, pentru care voi plati cu siguranta toata viata. Nu sunt sustinatoarea sistemului. Si eu vreau salarii mai mari si multe locuri de munca si mi se pare firesc sa iesi in strada sa iti exprimi nemultumirea.

      Deranjant nu este protestul pasnic al oamenilor normali din toate orasele tarii, ci instigarea la violenta indusa de sustinatorii echipelor de fotbal, care au venit la bataie pentru motive pe care nici ei nu le stiau.

      Poate multi nu inteleg, dar protest nu inseamna bataie!

      Ștergere
  4. Astia n-au ce face acasa ca s-au inchis terasele si au venit sa arunce cu pietre in jandarmi. Ultima fita in ale Bucurestiului...

    RăspundețiȘtergere