E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

17 ianuarie 2012

Cu palaria in vant!

Sunt persoane care nu prea se uita la ei inainte sau in timp ce probeaza anumite haine. Stiu persoane care poarta palarii. Atunci cand se duc la magazinul de palarii nu se uita decat la marimea si volumul ei si mai rar si la culoarea.

Nici macar nu le pasa daca e mai mare, mai mica, stramba, cu defecte vizibile. Ei vor palarii si gata! Se trezesc dupa ce toata viata au purtat bascute, chipiuri, sepcute si cordelute ca vor o palarie, mare ca aia de sombrero!

Dupa ce o cumpara, ajunge acasa, o pune pe cap si isi da seama ca viata i s-a schimbat! De atunci o poarta neincetat, fie ca e acasa, fie ca e prin oras, ca e cu prietenii, cunostintele sau ca merge la o intalnire. Nu conteaza ca e prea mare si ii cade pe ochi sau nu mai vede pe nimeni in fata! Nu poate sa mearga bine, se impiedica de orice piatra, perete, treapta, dar nu are importanta, conteaza decat palaria!

Singura problema apare doar cand bate vantul, e posibil ca palaria sa zboare si sa cada intr-o mocirla. Atunci nu mai e la moda o palarie mare, botita si plina de noroi!

Un comentariu: