E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

6 ianuarie 2012

Cat tine frumusetea?

Cand zici despre cineva ca e frumos sau despre un lucru ca e frumos? Atunci cand ti se pare...frumos! Frumosul tine de cum vede fiecare si din pacate unii incearca sa tot stabileasca etaloane de frumusete! Si pana la urma frumusetea tine doar de invelis? Si daca pe interior miezul e negru, e mucegait sau plin de viermi? Atunci cand faci media interiorului cu exteriorului tot frumos rezulta? 

Frumos e atunci cand noua, fiecaruia dintre noi, ne place, ne incanta privirea si simturile! O persoana este frumoasa si daca are urechile clapauge, daca are dintii strambi, daca merge ciudat, daca are parul drept sau cret, daca e inalta sau scunda si daca are o voce ciudata si daca....si daca....

Si cat tine frumusetea? O secunda, o zi, o luna, un an, o viata, o eternitate? 
Mai jos aveti un clipulet unde fiecare a incercat sa descrie cat mai bine frumusetea! Enjoy si sa aveti un week-end placut!



4 comentarii:

  1. Frumusețea e relativă și subiectivă, așa cum ai spus. De câte ori nu ne întrebăm cum se poate ca unei persoane să i se pară frumos un anumit lucru. Poate cam tot de atâtea ori de câte se întreabă alții cum ni se par nouă frumoase alte lucruri. Valabil și în cazul frumuseții oamenilor. Cred că frumusețea nu e o caracteristică intrinsecă a unor lucruri sau persoane, ci totul ține de calitățile pe care noi le atribuim acelor lucruri sau persoane, de felul în care ne raportăm la ele și de motivele pentru care vibrăm cu ceea ce ni se pare frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumosul tine de perceptia fiecaruia! La multi ani Oana! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumusetea tine si de fiecare in parte, dar e si o frumusete generala. Exista clar posibilitatea ca unui baiat sa ii placa la nebunie o fata, sa o considere frumoasa iar altor baieti sa nu le palca aceea fata, insa de asemenea exista anumite fete, care sunt frumoase pentru toti baietii. Si nu e vorba numai de fete ci..si de lucruri, masini, etc.

    Ce'i frumos si lui Dumnezeu ii place! :)

    RăspundețiȘtergere