E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

29 iulie 2011

Acum chiar am castigat!

Cum se pare ca am inceput sa castig concursuri la care nu particip (detalii aici ) m-am gandit ca ar fi bine sa castig si acolo unde particip. Am citit in cafea, am dat in carti, am dat chiar si in bobi, m-am autohipnotizat si mi-a iesit bine...o sa castig! Si am castigat!

28 iulie 2011

Sexul vinde

Pana acum cateva zile nu bagam de seama reclamele la sampoane, creme, deodorante si alte cosmeticale asemanatoare, dar am vrut sa observ ceva. Si da, in cea mai mare parte asa e! 90% din reclamele de genul se bazeaza pe seductie.

27 iulie 2011

Cu ochii mintii.....

Revin cu inca un episod de lectura! Andreea ne prezinta inca o carte din Seria Neagra de la Editura Trei, un alt suedez, care a castigat de 3 ori premiul pentru romanul politist al anului.

25 iulie 2011

Tactica de persuasiune!

Cum ma convinge mama sa incerc sa gatesc sau sa mananc o noua inventie de-a ei? Are o tactica noua!

23 iulie 2011

Felicitari tocmai ti-ai luat teapa!

Ce pot sa fac intr-o zi de sambata, bine, in prima parte a zilei? Curat? Ei bine, da. Mancare? Normal, si asta. Ei astazi am avut parte de un bonus. Cineva a avut grija de mine sa nu ma plictisesc si a vrut sa imi dea motive sa rad. 

Concurs si reduceri pentru carti!

La un simplu calcul matematic ne dam seama ca din 1991 pana in 2011 sunt 20 de ani. Ei bine au trecut 20 de ani de la inceperea activitatii Editurii Nemira. 
Pentru a sarbatorii evenimentul, Nemira s-a gandit ca ne-ar prinde bine si un concurs si o reducere de 50% la achizitionarea cartilor. 

Grabiti-va sa participati la CONCURS caci mai tine pana pe 25 iulie! Intre timp puteti sa va opriti si pe Nemira Facebook Page ! 

In fiecare zi pe site-ul Nemira gasiti oferta zilei, o carte pentru care aveti reduceri de peste 40% asa ca urmariti ofertele si puteti cumpara cartile pe care vi le doriti! 

22 iulie 2011

Pepeni, Zen si aspiratoare

Va simtiti lipsiti de concentrare sau prea plini de nervi si nu aveti chef de nimic? Vreti sa aveti o stare de bine, de liniste sufleteasca si psihica si sa scapati de gandurile negative? 

21 iulie 2011

Mereu in drumul tau

De cand am avut ceva probleme cu vanzatorii de la Mic.ro ma gandesc la problemele pe care o sa le am la Macro.

Ma mut in munti!

Zilele astea ne gandim intens unde o sa ne petrecem vacanta sau mai bine zis concediul, caci de vreo trei ani, cel putin eu, nu ma mai gandesc la vacanta ci la alea cateva zile plecata departe.

19 iulie 2011

Too little, too late...

Oamenii se impart in atat de multe categorii incat nici nu vreau sa stau enumar toate calitatile sau defectele care ar putea sa ii defineasca. In jurul nostru, in cercul nostru de prieteni, cunoscuti, colegi sau chiar in familie trebuie sa fie o persoana niciodata multumita, niciodata fericita.

18 iulie 2011

Zbor...

O lumina alba mi-a lovit puternic irisul albastru, simteam cum fiecare celula ispira si se imbiba cu aer pur, cu lumina. Am impresia ca am orbit din cauza emotiei si lipsa vederii are in ea ceva ciudat, ceva suprarealist.

15 iulie 2011

Probleme parfumate si aglomerate

M-am supus unui test si saptamana asta am plecat de acasa la ore diferite, ma rog, minute diferite. De ce? Sa vad cand e mai putin aglomerat si sa nu mai lesin de cald prin metrou sau sa ma calc cu babele in drum spre metrou.

12 iulie 2011

Lectura cu vanilie si ciocolata

Vanilie si ciocolata...probabil va sugereaza o carte despre dulciuri, dar in realitate e departe de un festin literar cu tenta culinara...e o poveste dulce-amaruie despre viata, destine surprinse in cele mai profunde ipostaze...

Vara nu-i ca iarna

Va era dor de vara? Uite ca a venit si ea pe la noi, ca e in trecere si tot e bine. Vara de anul asta pare a fi in vacanta si si-a uitat responsabilitatile din fisa postului! Pe ea nu o sanctioneaza nimeni?

8 iulie 2011

Gandim sau ne spalam creierul?

Pentru mine cartile se impart in 2 categorii: carti ce imi pun mintea sa lucreze, sa intre in alte orizonturi nu foarte bine explorate pana acum si cartile care te spala pe creier ( poate a fost cam dur).

6 iulie 2011

Sfarsitul inceputului sau viceversa?

Astazi s-au aliniat planetele dar cred ca intr-o mare dezordine. Zici ca sunt trasa cu prastia si pe langa asta m-am trezit cu un cantec tampit in cap, numai ca nu il cant asa cum ar trebui ci uitati cum: " Gasca, tu mi-ai furat vulpea, da-mi-o inapoi, da-mi-o inapoi!". 

5 iulie 2011

Anunturi ...matrimoniale

Daca tot s-au inmultit cautarile si cand spun cautari sunt cam ca alea din evul mediu cand stateau si strecurau apa din rau sa gaseasca aur. Nu stiu si nu imi dau seama cum ajung pe la mine acesti cautatori de aur cu tot felul de intrebari idioate si cerinte dubioase. 

4 iulie 2011

Jale...pe vale...

Aseara cand imi spunea mama de rezultatele de la bac nu stiam ce sa fac: sa rad cu lacrimi sau sa dau in plans.. pentru ca asta e viitorul chiar daca vrem sau nu, il acceptam. 
Ziarele au pus tot felul de titluri pompoase cum ca ministrii ar fi de vina ca sunt astia prosti si nu au reusit sa treaca bacul. De vina e tot sistemul pornind de la ministrii, profesori, elevi si parinti.