E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

30 noiembrie 2011

Calea cea dreapta

Stirea care m-a socat ieri a fost legata de controversata legatura intre maica stareta si un popa, care au uitat care sunt indatoririle lor si ce cale au ales si s-au gandit sa se iubeasca putin!
Hai sa zicem ca nu asta ar fi partea grava, frumosul acum vine: maicuta de 40 si ceva de ani a ramas insarcinata si a nascut 2 fetite, pe care, culmea, vrea sa le abandoneze! Halal exemplu!


Daca asta e calea domnului, ar trebui sa pun ghilimelele de rigoare, se pare ca biserica nu mai are nici o valoare in fata nimanui. Stiu ca se zice "fa ce zice popa, nu ce face popa", dar de cativa ani mi se pare ca unii popi s-au tampit. In loc sa auzi ca popa ajuta pe cei care ii cer sprijinul, el ce face? Face ce stie mai bine, cica face invatatura domnului! Am auzit in ultima perioada de tot felul de violuri, savarsite de preoti, am vazut filmulete in care popii se giugiulesc cu barbati cine stie pe unde, stiri in care fosti calugari isi fac unghiile cu oja si au iubiti, nu iubite, prin Italia! Pot sa trag si o concluzie, dezmat total! 

Cum sa te mai duci la biserica si sa ii pupi mana preotului cand nu stii ce naiba face prin biserica, altar si pe scaunele alea! Mi-au provocat o stare de lehamite! 

14 comentarii:

  1. Presupunand ca le lasa si s-ar fi intors la manastire ...pe langa credinta, moralitatea ... moralitatea ce facem cu ea?
    N-am fost niciodata adeptul crezului in cineva doar pentru titulatura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-as da foc si m-as posta la o distanta suficienta, privind.
    Astea sunt personajele care ne bat obrazul ca nu mergem la biserica...MOdelele societatii.
    Mi-e scarba de tot ce tine de oameni care conduc orice biserica.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Datoria" fetelor bisericesti este aceea de a ne arata noua pacatosilor de rand "calea". Dar cum sa ai credinta ca Duhul Sfant se va pogora asupra noastra prin intermediul acestor oameni? Cum sa mai crezi in Dumnezeu atunci cand "cei apropiati Lui" sunt atat de murdari incat noi, cei de rand am fi mai indreptatiti decat ei, sa slujim in Biserica. Sper ca nu am comis vreo blasfemie, dar ceva in comportamentul slujitorilor Domnului din ultima vreme lasa de dorit

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu iti faci griji ca ai facut vreo blasfemie, atunci preotii si calugaritele care isi fac de cap prin biserici ce mai fac?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa le binecuvanteze pe cele doua fetite,RUSINE preotului daca nu le recunoaste ,si sa renunte la post si s-o ceara de nevasta pe mama fetitelor...crestineste vorbind.!!!Aaa ...da preotul are o... preoteasa ,ca de aceea e preot! Sa divorteze,nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. E trist si revoltator. Iti vine sa-ti faci cruci din cer pana-n pamant. Si-apoi noi, pacatosii, ce sa mai facem?

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce sa-ti faci Cruci? Oricum, situatia de fata e mult mai decenta decat homosexualismul la calugari. Foarte dezvoltat in Romania actuala.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca in acest caz preotul a ajutat-o pe calugarita care i-a cerut "sprijinul" :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca , nu suntem NOI cei fara de pata sa judecam.Biserica e pentru cel ce cauta Adevarul.
    Atunci cand mergem in casa Domnului poposim pentru NOI nu pentru cei ce slujesc in casa LUI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragul meu Anonim eu cred ca nu ai inteles ce ai citit! Poti cauta adevarul si in cea mai adanca grota, nu unde toti poponarii asa-zisi preotii si-o trag printre lucrurile sfinte!
    Nu am zis ca sunt asa o sfanta, dar exemplele date de cei ce ar trebui sa respecte cateva reguli arata cat incompetenti sunt!

    Te-am ranit cumva prin mica discutie despre ilustrelele persoane care apar la stiri?????

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim tu esti cel care a ajuns la mine cautand "unde e postata caleadomnului.ro?" ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarul este ca esti pilaf :)
    Si nu am gasit asta in Biserica :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Hai mai... nu fiti rai! Ca a batut-o deja Dumnezeu. Am auzit chiar azi, la stiri. Cica... n-are lactatie. Saraca! :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Gata, acum in Decembrie nu mai suntem rai! Ne revenim la anu`!

    RăspundețiȘtergere