E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

9 decembrie 2011

Droguri sportive, pardon stiri sportive

Nu mereu am timp si chef sa urmaresc stirile. Sincera sa fiu nici nu stiu ce stiri as putea sa vad in afara de batai, crime, babe violate, accidente, etnobotanice, politicieni care se tot cearta, constructii nefinalizate...etc...etc..
Daca la inceput ma distra teribil sa ma uit la stirile sportive de la PRO TV acum incep sa ma intreb daca fetele inainte sa intre in emisie baga ceva...

Nu stiu daca ati sesizat, dar uneori par si ele uimite de ce zic si citesc acolo. Se trezesc zambind in camera fara nici un motiv, ridica din sprancene si se balbaie la fiecare 4 cuvinte. Nu le penalizeaza nimeni? Ele nu au constiinta incarcata ca gresesc tot timpul si fac stirea de neinteles? Au trecut cred peste pragul asta, poate daca nu s-ar mai balbai asa de rau li s-ar parea ceva ciudat. 

Sa zicem ca cei care sunt dimineata au o scuza, se trezesc de la 3-4, la 5 trebuie sa fie pe platou, pana se aranjeaza pana mai repet una alta, poc s-a facut 7 si incepe emisia si nici nu s-au trezit prea bine. Dar dupa amiaza sau seara ce putem zice? Le e foame? Sunt nerabdatori sa plece acasa? Iti dau impresia ca sunt pe droguri la cum rad degeaba cand gresesc cuvinte mai mult decat normale si simple. 

Acum sariti si linsati-ma: daca esti tu asa tare de ce nu te duci tu acolo sa prezinti, ce esti invidioasa? Ca am vazut ca asa se obisnuieste pe la noi, nu trebuie sa iti sustii parerea, ci trebuie doar sa faci ca aia mici "ba tu, ba tu, ba tu".

4 comentarii:

  1. Se știe că în televiziune există jurnaliști și cititori de prompter. Fetele astea de care zici, e evident că stau foarte prost cu cititul prompter-ului. Te pomenești că-s jurnaliste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu numai ca sunt jurnaliste, dar sunt de ani de zile in job-ul asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. ..sunt obosite ,dupa o zi de munca istovitoare !:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Raluca Arvat este cum este, dar pe Corina Cacaragea chiar nu o intrece nimeni :)

    RăspundețiȘtergere