E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

29 februarie 2012

NU-mi place TAG-ul!

Nu ştiu cum sunteţi voi, ăştia de aveţi conturi pe Facebook, lăsând la o parte pozele dubioase care apar şi degeaba le dăm spam, dar mie nu îmi place să îmi dea cineva TAG.

27 februarie 2012

Ce-aş fi eu fără tine?

Mă trezesc într-o dimineaţă în sala de aşteptare din aeroportul din San Francisco. În faţa mea doi tineri îşi declară iubirea pentru prima dată.
Dupa 10 zile în care le urmăresc toate gesturile, trăirile şi sentimentele fac un salt în viitor...

26 februarie 2012

O distracţie enervantă

- Ce-o fi făcând cu banii, nu ştiu!
- Da, că doar are 7 şi cu 3.... 11 milioane!


Ne bufneşte râsul şi încercăm să ne facem că nu am auzit. E imposibil!

24 februarie 2012

Iubiri de altădată

Ghiciţi cum mi-am început week-end-ul? Frumos, atât de frumos că aş vrea să fie aşa fiecare zi de vineri dacă s-ar putea. Astăzi la 17:30, la Starbucks Plazza, am băut o cafea bună şi am întâlnit lume la fel de bună la invitaţia prietenilor de la Editura ALL!

19 februarie 2012

Întoarcerea

Ce ziceam că am net, ei bine cine oare a uitat să îl plătească? Noi! Şi nu ştiam ce de ce nu merge..
Să trecem la treabă că am ramas datoare cu o recenzie pentru campania vALLuntar. 

De multă vreme nu am mai citit o carte care să mă ducă înapoi puţin în timp, undeva la ţară. De cum am citit prima pagina m-am gândit la universul creat de Marin Preda în Moromeţii şi la destinul şi frământările oamenilor simpli de la ţară.

17 februarie 2012

Când nu ai boii acasă

Nu am plecat nicăieri, nu am rămas sinistrată în zăpadă, nu m-am înecat în noile lacuri de pe străzi, nu mi-a căzut vreun țurțure în cap, nu mi-a picat netul și nici calculatorul, nu m-am mutat, nu mi-am schimbat numele....ci pur și simplu nu am avut toți boii acasă, acum am fluierat și i-am adunat! 

Ce vouă nu vi s-a întâmplat?

Dacă azi doar vă spun spor la distracție și la ars calorii pe unde puteți, mâine ne vedem cu o recenzie proaspătă-proaspătă pentru campania vALLuntar!

9 februarie 2012

Moda pozelor pe Facebook

Acum ceva timp, fetele de la Casa cu Nuci au avut un articol despre pozele postate pe Facebook. Am observat ca s-au inmultit cele in care apar copii batuti, femei, animale torturate si alte lucruri care iti intorc stomacul pe dos. Stiu ca astfel de lucruri fac parte din viata, dar e normal sa le vedem tot timpul?

6 februarie 2012

Traditional sau modern?

Individualism nu inseamna neaparat egoism. V-ati gandit ca inseamna si decizie cu privire la propriul destin, la propria evolutie? Ca filozofie este teoria care considera individul drept valoare suprema în toate domeniile vietii.

Acest individualism pe care unii habar nu au sa il defineasca de fapt face parte din perspectiva unei organizatii/ companii moderne. 

2 februarie 2012

Pedeapsa divina?

Ora 8:33 dimineata. Se opreste in fata bisericii, de fapt trecuse cu 1 metru de intrare. Se intoarce cu fata la intrare....si cade! 

De ce cade? Avem mai multe variante:

1 februarie 2012

Zapada induce panica!

Cum se produce vreun fenomen meteorologic lumea intra in panica! Si nu aiurea! Cea mai vinovata este media, de la ziare, radiouri pana la televiziune, care are deosebitul har de a pune titluri apocaliptice!
Romania sub zapada, Iadul Alb, Gerul ucide... bla bla, tot felul de titluri care te fac sa ingheti in fata televizorului!