E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

25 noiembrie 2011

Lansare SANCTUS

Cum puteam sa revin si sa stric linistea in care v-am lasat aici daca nu cu ceva noutati despre carti! 
Aseara, 24.11.2011 a fost lansarea carti SANCTUS de Simon Toyne. Din pacate eu nu am apucat nici sa pun mana pe carte ca mi-a luat-o Razvan inainte, asa ca intrebarile le-a pus el, eu doar ascultam fascinata cand scriitorul ne spunea cum a cules datele, de unde s-a inspirat, cum si-a construit personajele si actiunea.


Imi pare bine ca am fost, dar imi pare rau ca nu a fost foarte multa lume, poate unii nu au venit ca nu stiau prea multe despre autor si carte, sau poate unii au fost la serviciu, lansarea fiind la 18:00 in magazinul Cocor!

Cei care vor sa il vada pe scriitor in carne si oase il mai pot gasi la Targul Gaudeamus de la Romexpo, Sambata pe 26.11.2011 intre orele 11:00- 15:00. Din cate am inteles Editura ALL mai pregateste ceva surprize doritorilor de carti! 

Cat despre mine, pot sa spun ca am scapat si de cele mai recente sfarsituri de lume, si cel de pe 11.11 si cel de pe 20.11....si pot decat sa ma mai scuz de cateva ori ca am lipsit neanuntat! 
Week-end placut dragilor si ne citim luni!

5 comentarii:

  1. Stii ca o vreau si eu. Am inceput s-o vreau cu adevarat dupa ce am vazut-o cu 10 lei la anticariat. A doua oara cand m-am dus nu mai era, evident. Sa-mi fie invatatura de minte. A, eventual recenzie dupa ce o citesti. sau poate scrie Razvan una.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pune bre si tu poze, daca ai facut. Ca mi l-ai tot laudat pe autor :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am facut poze, dar am gasit aici http://www.4arte.ro/2011/11/25/s-a-lansat-sanctus-de-simon-toyne-iar-all-a-implinit-20-de-ani/
    si interviul aici http://www.privesc.eu/Arhiva/7692/-Lansare-bestseller-ului-international--Sanctus--in-prezenta-autorului-Simone-Toyne

    RăspundețiȘtergere
  4. Este pe Elefant.ro acuma la reducere...e chiar interesanta cartea...nu am apucat-o inca s-o citesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o carte spectaculoasa, frumoasa, un suspans total. Este exact asa cum zicea Simon, cand ajungi la sfarsitul paginii abia astepti sa dai pagina, cand termini un capitol abia astepti sa vezi ce se petrece in celalalt.
    Acum ca am terminat-o, abia astept sa apara urmatoarea din trilogie.

    RăspundețiȘtergere