E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

9 ianuarie 2012

Conspiratia bataii

Nu v-ati intrebat niciodata ce au unii oameni atata de batut? Nu stiu cum am nimerit in ultimii doi ani, dar vecina de la etajul anterior era si este nebuna. Cealalta avea impresia ca eu alerg prin casa si ca bubuiam si adevarul este ca eu arat ca un elefant (de 50 kg ), iar asta probabil are nevoie sa simta pe cineva in permanenta in casa si tine televizorul pornit non-stop si la volum maxim.


Pe langa divertismentul oferit la orice ora de televizorul vecinei, avem parte si de muzica de ciocan, bormasina, flex etc, la cele mai placute ore din zi si noapte! Nu pot sa inteleg de unde au atatea cuie (d-alea de batut in perete, lemn) si de unde au atata energie si chef sa mai bibileasca putin interiorul si saracii pereti care cred ca sunt numai gauri.


Nu conteaza ca e in timpul saptamanii, week-end, ca e sarbatoare, ca e dimineata, ca este ora de repaus sau chiar spre miezul noptii trebuie sa aud constant cate un bum-bum sau poc-poc! Daca nu aud nu stiu daca sunt acasa sau daca m-am ratacit si am intrat in alt bloc, in alt apartament care culmea arata ca cel in care locuim noi.


Marea conspiratie este atunci cand ajung acasa la Urziceni. De obicei ma duc o data pe luna, se intampla si mai rar, culmea e ca atunci vecina de sus are ceva de batut si numai seara cand te asezi confortabil in fotoliu la un pahar de vorba si o gura de vin!


Ma scuzati, dar eu ma ridic sa dau televizorul mai tare, caci m-am saturat de emisiunile gen Ernest ale vecinei de jos! Va doresc o saptamana cat mai placuta vazului si auzului! 

0 Puncte:

Trimiteți un comentariu