E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

17 noiembrie 2010

Tinerete fara batranete

"Afla cum poti avea tinerete fara batranete!"
Tocmai am primit un mail unde imi recomanda cineva sa folosesc o crema cu extract de bale de melc... citez "Crema cu extract din melc contine Poly-Helixan, un puternic ingredient natural si ecologic, obtinut din secretia melcului de gradina". Hmm, pai mai bine ma duc in gradina din fata blocului imi culeg cativa melci si ii pun sa se plimbe prin casa, eventual le fac si un pat de frunze, si sa baleasca acolo cat or vrea!
Bine ca nu e un melc cine stie de unde adus ca ar fi fost mai greu sa il procur!
Oare sunt si cumparatori la crema asta? 
Am observat ca in ultima perioada nu numai femeile au devenit mai atente la ce cosmetice folosesc, ci si barbatii. Nu e nimic rau in asta, sa vrei sa arati bine! 
Acum cateva zile eram in Cora, imi faceam cumparaturile, iar la raionul de cosmetice (fond de ten, pudra, rimel, s.a.m.d ) am descoperit si un barbat, incercand nuantele fondurilor de ten. Asteptam sa vad daca incearca si blush sau pudra, dar nu, s-a rezumat doar la fond de ten. Cunosc pe cineva, un baiat, care acum vreo 5 ani se dadea cu fond de ten, nu stiu daca mai obisnuieste, dar nu mi-a placut niciodata.
Barbatii din zilele noastre au inceput sa ne ia cam multe obiceiuri: au inceput prin a-si face manichiura,  si nu oricum ci la salon, se penseaza, se epileaza, isi pun masti cu struguri, castraveti, argila si altele, isi dau cu lotiune de corp, unii chiar se vopsesc, se dau cu fond de ten si poate fac mai multe dar nu stiu eu. Din fericire prietenul meu isi taie singur unghiile, le mai pileste din cand in cand, si trebuie sa recunosc il mai pensez cam o data pe luna. Asa, sa fie prezentabil! A si era sa uit: se da cu crema mea de fata, dar nu are pretentii sa isi cumpere una pentru barbati.
HEIIII!! Barbati, treziti-va!! Scopul vostru e sa va duceti la vanatoare si apoi sa veniti cu prada acasa si va laudati cat de greu a fost si cat de mult v-ati chinuit si apoi sa va uitati la foc!! ( apropo de asta recomand sa cititi aici ) Asta nu inseamna ca trebuie sa aratati ca niste maimute, dar in nici un caz ca niste femei!!!
Probabil asta e urmarea la dorinta femeilor de a face cat mai multe lucruri care sunt specifice barbatilor! Barbatii vor sa se razbune si incep sa concureze cu noi la programarile de la salon si din cate am vazut, in afara, concureaza si la retusurile estetice!!
Sper sa nu ajungem ca specia de pesti care isi schimba sexul, Anthias squamipinnis. Acesti pesti isi incep viata ca femele si pe parcurs, cea care se remarca prin putere de dominare, se transforma in mascul, schimbandu-si nu doar sexul, ci si culoarea.
Ca tot am pornit de la melci am putea sa mai imprumutam ceva de la ei, nu numai balele, sa ne comportam ca ei. Unii melci pot fi deopotriva masculi intr-un sezon si femele in altul. Altii joaca rolul deopotriva fiind fertili in mod simultan. 
Ce varianta va convine?

 

0 Puncte:

Trimiteți un comentariu