E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

24 aprilie 2012

De la căldură îți pică ... nasul

Vă bucurați că vine căldura! Da, și eu, chiar de două ori! O dată că e cald și scap de hainele în plus și mai ales că o să simt iar parfumuri diverse. Aceeași problemă o am în fiecare an: în orice mijloc de transport pute!

Din păcate nu putem să dăm vina pe RATB, Metrorex sau pe firmele cu autocare și microbuze, sau pe oamenii care se ocupă de ele, ci trebuie să dăm vina pe cei de lângă noi. Nu pot să înțeleg de ce e greu dimineața să te speli îaninte să pleci la muncă! Vrei să faci economie la apă, la săpun, vrei să vină factura la întreținere mai mică? Nu te costă mult dacă folosești măcar 3 litru de apă pe zi doar pentru a te spăla, iar un săpun costă între 1 leu și 5 lei.

23 aprilie 2012

Cartea mea își ia zborul!

După cum știți, azi, 23.04, a fost Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor, iar prietenii de la Editura ALL au pus la cale frumoasa inițiativă Cartea călătoare!
Zic și eu mai cu întârziere La Mulți Ani cărților, scriitorilor și mai ales cititorilor, fără de care cărțile nu ar mai exista. 

20 aprilie 2012

Cartea călătoare

Acum o săptămână pe grupul vALLuntar, Loredana Modoran a lansat o nouă provocare pentru toți cititorii: să ne alegem câte o carte pe care am vrea să o recomandăm cuiva și o s-o primim cu ... instrucțiuni de utilizare. Mi-am dat seama că Editura ALL pune la cale ceva frumos și am intuit puțin ce urma.

15 aprilie 2012

Noua modă

Nu v-ați plictisit de atâtea poze cu iepurași, puișori, ouțe, cozonaci - făcuți de voi sau de vecini, pască sau preparatele care nu trebuie să lipsească de pe sfânta masă? Eu nu numai că m-am plictisit, dar pot să spun că nu a mai fost nevoie să mai mănânc la câte poze a trebuit să diger.

4 aprilie 2012

A motiva sau a nu motiva?

Se pare că în ultima vreme se simte o nevoie acută să se vorbească despre nevoile unei companii, angajaţilor şi să nu uităm şi de clienţi.
În urma unui studiu realizat în mai multe companii s-a întocmit o listă cu posibile modalităţi de a motiva angajaţii.